Puhdasta likaa ja jasmiinipuutarhoja

Puhdasta likaa ja jasmiinipuutarhoja

Jos jokin aihe herättää kiinnostukseni, minulle on ominaista innostua siitä perinpohjaisesti. Vähän pelottavan maanisella tavalla. Selvitän uudesta kiinnostuksenkohteestani kaiken, luen samoja artikkeleita uudelleen ja uudelleen. Jotta ymmärtäisin ja muistaisin. Yksi näistä loputtoman tutkimuksen kohteistani on ihonhoitosarja nimeltä May Lindstrom Skin. Olen lukenut tästä sarjasta jokaisen artikkelin ja arvostelun, jokaisen Mayn haastattelun. Jokin noissa mustissa ja mystisissä lasipurkeissa vetää minua puoleensa.

IMG_7126.JPG

Kesti kuukausia ennen kuin tein lopullisen ostopäätökseni. Nämä ihonhoitotuotteet ovat nimittäin todella arvokkaita. Suomeksi: törkeän kalliita. Hinnalle on kuitenkin syynsä. Jokainen sarjan tuote valmistetaan käsityönä May Lindstromin omalla studiolla Los Angelesissa sataprosenttisesti luonnollisista raaka-aineista. Tuotteita ei testata eläimillä, ja puhdistussilkkiä lukuunottamatta sarja on täysin vegaaninen. Luomua, biodynaamista viljelyä ja mitä näitä hienoja sanoja nyt on. May on suunnitellut jokaisen tuotteensa alusta loppuun itse. Tämä ihonhoitosarja ei ole massatuotantoa nähnytkään.

May Lindstrom on suunnitellut tuotteensa omiin tarpeisiinsa. Hänellä itsellään on erityisen haastava iho, jota on hankala pitää tasapainossa. Kuulostaa tutulta. Löytyisiköhän minunkin ihoni tasapaino Mayn tuotteista? Päätin ottaa selvää.

IMG_7127.JPG

Lähdin kokeilemaan tuotteita yksi kerrallaan, jotta niiden tuomat muutokset on helpompi arvioida iholla. Ensimmäiseksi tuotteekseni valitsin The Jasmine Garden kasvosuihkeen. Kuukausi vierähti, ostin toisenkin pullon. Ja kolmannen. Kolmatta kasvovettä tilatessani päätin, että on aika laajentaa kokoelmaa. Seuraavana vuorossa oli The Clean Dirt puhdistussavi.

Alan olla varma, että tahdon omistaa sarjan jokaisen tuotteen.

IMG_7135.JPG

The Clean Dirt on pullotettua jauhetta. Se on sekoitus puhdistavia savia, lämmittäviä mausteita ja parantavia suoloja. Kaneli, neilikka ja inkivääri saavat sen tuoksumaan piparkakkutaikinalta. Tuote aktivoidaan lisäämällä teelusikalliseen jauhetta muutama tippa vettä, mieluiten kulhossa. Seos alkaa sihistä, ja siitä muodostuu pehmeää moussea. Jännittävää! Puhdistussavea voi käyttää ihotyypistä riippuen joka toinen tai kolmas päivä, joillekin se voi sopia jopa päivittäin käytettäväksi. Vain herkimmän rosacea-ihon kannattaa jättää tämä välistä.

Puhdistan ensin ihoni meikinpuhdistusaineella. Sen jälkeen pyörittelen kasvoille The Clean Dirtia. Puhdistussavi kuorii ihoa hellästi mutta tehokkaasti. Annan moussen kihelmöidä iholla pari minuuttia, sitten huuhtelen sen pois lämpimällä vedellä. Alta paljastuu aiempaa pehmeämpi ja kirkkaampi iho. The Clean Dirt puhdistaa epäpuhtauksia ja auttaa ihoa uusiutumaan. Se voi myös auttaa vaalentamaan aknearpia.

Tuote pääsi kohdallani heti tulikokeeseen. Leukaani ilmestyi yhdessä yössä jomottava hormoninäppy jos toinenkin. Käytin The Clean Dirtia viiden päivän ajan joka ilta, kerrostaen moussea erityisesti leukaan. Ja kas kummaa, näpyt paranivat ennätysvauhtia eivätkä jäljelle jääneet arvet näytä ollenkaan niin punaisilta kuin yleensä.

IMG_7128.JPG

The Jasmine Garden on puutarha suihkepullossa. Jos pidät jasmiinista yhtä paljon kuin minä, jäät koukkuun jo pelkästä tuoksusta. Se on huumaava! Jokaisessa tyhjentämässäni pullossa tuoksu on myös ollut joka kerta erilainen. Vain aavistuksen, pienen pieni vivhade-ero vain, mutta erilainen kuitenkin. Sekin luonnonkosmetiikassa kiehtoo – kun raaka-aineita kerätään villinä luonnosta, tuotteet voivat olla joka kerta vähän erilaisia.

The Jasmine Garden rauhoittaa ihon, helpottaen punoitusta ja tulehduksia. Hamamelis supistaa ihohuokosia. Suihkutan tuotetta runsaasti suoraan kasvoilleni aina meikinpuhdistuksen päätteeksi. Haluaisin käyttää tätä säästeliäästi, mutta jasmiinin tuoksu on addiktoiva. Kolmen kuukauden käytön aikana olen selvästi huomannut The Jasmine Gardenin rauhoittavan ja kosteuttavan vaikutuksen ihollani. Erityismaininnan tahdon antaa suihkeen pakkauksesta. Olen käyttänyt useita suihkutettavia kasvovesiä, ja tässä on ehdottomasti ihanin ja hienojakoisin sumu jonka olen saanut kokea.

IMG_7124.JPG

Olen koukussa. Seuraavana ostoslistallani on The Honey Mud puhdistussilkki. Lukemani mukaan se tuoksuu toffeevanukkaalle, puhdistaa meikit ja toimii myös kosteuttavana naamiona. Kokemuksiani May Lindstromin tuotteiden parissa tullaan siis kuulemaan jatkossakin.

May Lindstromin tuotteita myy Suomessa ainakin Naturelle ja Jolie.

Omistamisen taakka

Omistamisen taakka

Ole hellä ihollesi

Ole hellä ihollesi