Hynt Beautyn tehokaksikko

Hynt Beautyn tehokaksikko

Blogini on ajautunut melko kosmetiikkapainotteiseksi. Haittaako se? Seuraavaksi lupaan kirjoittaa muista aiheista, luonnoksissa pyöriikin jo kertaalleen aloitettu teksti syyspukeutumisesta. Sitä ennen halusin kuitenkin jakaa teidän kanssanne kaksi lempparituotetta Hynt Beautylta.

Ripaus ylellisyyttä. Hynt Beauty on täysin cruelty free luonnonkosmetiikkamerkki, ja yhtä tuotetta lukuunottamatta myös vegaaninen. Ainoastaan Nocturne mascara -niminen ripsiväri sisältää mehiläisvahaa ja sellakkaa. Voit lukea lisää Hyntin laadukkaista raaka-aineista heidän omalla FAQ-sivullaan.

Hyntin tuotteiden hinnat pyörivät 20–60 euron välillä. Oman kokemukseni pohjalta voin sanoa, että tuotteet ovat todellakin hintansa arvoisia. Laadun lisäksi tuotteiden riittoisuus on uskomatonta – pelkään etten saa omia purnukoitani kulutettua loppuun ennen niiden pilaantumista.

Hynt DUET Perfecting Concealer on kulkenut meikkipussissani jo useamman kuukauden. Vaikka käytänkin meikkipohjaan pääasiassa mineraalimeikkejä, silmänalusille kaipaan nestemäistä peitevoidetta – jauhemaiset peiteaineet kun tuntuvat ohuella silmänympärysiholla melkoisen kuivalta. Hyntin peitevoide tuntuukin ihanan kermaiselta ja hoitavalta, ei siis pelkoa kuivuudesta tai paakkuuntumisesta.

Hyntin peitevoiteen riittoisuus on ihan omaa luokkaansa. Minulla kesti viikkoja oppia, kuinka pieni määrä peitevoidetta olisi tarpeeksi. Empiirisen tutkimukseni perusteella nuppineulan pään kokoinen tippa riittää vallan hyvin loihtimaan tummat silmänaluset piiloon! Kaiken kaikkiaan ihana tuote, ostan takuulla toistekin. Siis jos tämä koskaan loppuu...

Hynt Eyebrow Definer on ollut käytössäni vasta reilun viikon, mutta olen jo täysin vakuuttunut sen erinomaisuudesta. Tällaiset vahamaiset, siveltimellä levitettävät kulmakarvavärit taitavat olla luonnonkosmetiikassa melko harvassa. Minulla on luonnostaan tummat ja paksut kulmakarvat, mutta ne valitettavasti kasvavat melko harvassa. Hyntin kulmaväri on toiminut todella hyvin niiden paikkailuun, väri myös pysyy iholla pitkänkin päivän täydellisesti. Sävyksi valitsin Taupen, joka sopii parhaiten ruskeahiuksisille. Sävy on viileä ja neutraali, kuitenkin enemmän ruskea kuin harmaa. 

Suomessa Hyntin tuotteita myy ainakin Naturelle. Joko olette kokeilleet?

Puhuttaisiinko hetki vaatteista?

Puhuttaisiinko hetki vaatteista?

Axiology, lempihuulipunani

Axiology, lempihuulipunani